Accesorii

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Diverse sortimente de cafea boabe
 
 
Când vine vorba de realizarea cafelei, atenția la detalii este principalul aspect care ne caracterizează. Sortimentele de cafea boabe pe care le-am pregătit sunt alese atent pentru a-i surprinde chiar și pe cei mai pretențioși. Experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a ajutat să definitivăm experiențe unice și să fructificăm la maximum pasiunea pentru rezultate calitative. Cafeaua nu este doar o băutură, ci un mod de viață. Îți conferă boost-ul de energie în diminețile mult prea agitate, iar în jurul său se leagă prietenii și legături sincere. Totuși, uneori este greu să alegi aroma și intensitatea care ți se potrivește. Tocmai de aceea, Ecuator Cafe îți oferă opțiuni care prezintă numeroase avantaje:
- Poate fi preparată rapid – Fie că alegi să o prepari acasă, pe cont propriu, sau apelezi la serviciile noastre, totul se va realiza eficient și rapid. La final te vei bucura de un mix interesant de arome.
- Oferă o aromă unică – Tocmai datorită tehnicii speciale de prăjire, cafeaua obține o textură interesantă. Fiecare bob este preparat cu atenție pentru a definitiva rezultate de excepție. Asul nostru din mânecă este un prăjitor cafea de ultimă generație. Funcțiile inteligente pe care le prezintă sunt completate de munca echipei dedicate.
- Este disponibilă în diverse gramaje – Ai la dispoziție opțiuni numeroase:125 gr, 250 gr, 500 gr, 1kg și 2 kg. De asemenea, pot fi preparate în diverse moduri: aeropress, french press,vacuum sau moka.
- Este o alternativă care îți oferă beneficii multiple asupra organismului – Modul de preparare pe care îl integrează echipa Ecuator Cafe se remarcă și prin standardele înalte de siguranță și funcționalitate. Etapele aferente procesului de preparare sunt realizate cu migală și profesionalism. Tocmai de aceea, te vei bucura de o stare de bine constantă pe tot parcursul zilei și de un metabolism puternic.

Care sunt alternativele de cafea boabe oferite de Ecuator Cafe?

Nu te-ai săturat de alternativele clasice de cafea? Majoritatea opțiunilor de pe piață nu prezintă nimic special. Însă, nu trebuie să îți faci griji. Ecuator Cafe prețuiește diversitatea. Tocmai de aceea, îți pune la dispoziție o gamă diversificată de alternative care mai de care mai interesante. La Ecuator Cafe vei găsi cafea de specialitate de două tipuri:
-Micro LotCafeaua microlot are o poveste autentică în spate. Poate de aici vine și gustul inconfundabil. Este cultivată cu grijă de fermieri pricepuți, dornici să definitiveze cu profesionalism fiecare etapă aferentă pregătirii cafelei. Boabele sunt colectate și păstrate în condiții optime pentru a păstra intact mixul de arome. La Ecuator Cafe te vei bucura de note delicioase de caramel, mere roșii, nuci sau prune. Aciditatea este medie spre ridicată, numai potrivită pentru cei pasionați de gusturi intense.
-Single Origin – O alternativă inedită care poartă parfumul diverselor culturi din lume. Cafeaua de tipul single origin provine dintr-o singură regiune sau zonă geografică. Fiecare variantă prezintă particularitățile sale inedite și oferă o altă experiență. Cele mai populare opțiuni single origin sunt: Etiopia, Columbia sau Brazilia. Pe toate le vei găsi la Ecuator Cafe, disponibile în ambalaje dimensionate diferit. Îmbină ingenios arome florale, note citrice, condimente exotice sau ciocolată neagră.
 
Aromele pe care le prezintă cafelele de la Ecuator Cafe îți vor implica în mod cert toate simțurile. Indiferent că este vorba de single origin sau micro lot, rezultatul va fi același: spectaculos. În plus, le poți prepara eficient în diverse moduri, ceea ce te va ajuta să salvezi timp în diminețile agitate.
Nimic nu se compară cu experiența pe care o oferă variantele artizanale, de calitate premium.
Încă mai stai pe gânduri? Alege cu încredere cafeaua pusă la dispoziție de echipa Ecuator Cafe și bucură-te de gusturi unice!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!