Informații regionale
Țară: Columbia
Regiune: Antioquia, Risaralda și Valle
Cafeaua exotică – Povești din ferme
Cafeaua vine din partea de Sud Est din Antioquia, Risaralda și Valle și este depozitată în moara Santa Teresita. Când cafeaua sosește este cântărită și este luată o mostră din fiecare pachet.
În calitatea de control a laboratorului, cafeaua este testată, analizată și umiditatea este măsurată. Odată ce cafeaua primește aprobarea este păstrată la vrac. Cafeaua coaptă este apoi dusă la un aparat care elimină corpurile străine. Mai apoi, este dusă la un aparat care scoate micile pietre și nisipul și este dată prin mașina de decorticare.
Urmează etapa de separare cu ajutorul unui aparat care separă cu acuratețe până la 7 mărimi de boabe, inclusiv Peaberry. Este utilizat, mai apoi, un separator de gravitație și un echipament de sortare după mărimea și densitatea boabelor. La final, cafeaua este dusă la un aparat electric și este depozitată în pachete cu o greutate de aproximativ 70 de kg.
Ce gust are cafeaua cultivată în regiunile columbiene?
Cafeaua integrează o aromă bogată și are un corp generos. În ceea ce privește intensitatea, aciditatea, papilele gustative vor fi răsfățate cu siguranță. Aciditatea este marcată plăcut, ceea ce te va ajuta să te bucuri de o experiență nonconformistă. Mixul de arome și texturi nu se compară cu nimic din ce ai văzut până acum. Cu fiecare ceașcă vei descoperi poveștile inedite ale regiunilor exotice din Columbia.
Ceea ce stă la baza reușitei este profesionalismul cu care este realizată fiecare etapă de realizare a cafelei. Cultivarea este realizată cu atenție la detalii, iar procesarea se efectuează prin spălare, ceea ce va conferi un plus de siguranță și funcționalitate.
Varietate: Arabica
Grad: Supremo
Povestea cafelei de specialitate continuă. Columbia este locul în care iau naștere cele mai interesante arome.
Mizează pe calitate și alege cafeaua de calitate superioară! Rezultatul se va ridica în mod sigur la nivelul așteptărilor.
Scrie un review