Tip: Prajita
Durata de livrare: 1
Country: Peru
Region: Cajamarca
Farm: Paz Cordova Ynelsi
Altitude: 1,200-2,000M
Aromă: Mere aurii, caramel, zmeura, papaya
Scor SCA: 87
Cultivată pe fermele La Babilla din Cajamarca, Peru, Peru La Babilla este un exemplu de armonie între tradiție și inovație. Ferma lui Paz Cordova Ynelsi se află la altitudini de 1.200-2.000 de metri, unde cafeaua este procesată prin metode tradiționale de spălare și fermentare aerobă. Acest proces meticulos ajută la obținerea unei cafele cu un caracter distinctiv și complex.
Cu un gust deosebit, Peru La Babilla te încântă cu un profil fructat, având ca notă principală merele golden. Dulceața caramelului și zmeurii se îmbină perfect cu o nuanță de unt, iar papaya adaugă o senzație tropicală unică. Aciditatea medie, de tip lactic și tartaric, și corpul ușor, cremos, fac din această cafea o alegere excelentă pentru o experiență cu adevărat rafinată.
tip: Verde, Prajita
macinatura: Boabe, Cold Brew, French Press, Filtru, Moka Pot, Espresso, Ibric
gramaj: 250 gr, 500gr, 1 kg, 2kg, 125 gr