Columbia Catiope

Ecuator Cafe
76,50 Lei

VARIETATE: Catiope
ALTITUDINE: 1800 m
PROCESARE: Carbonic maceration
FERMENTARE: Fermentate pentru 24 de ore, apoi este decorticata prin spalare urmand ca aceasta sa fie macerata in tancuri cu atmosfera de CO2 
USCARE: La soare în cireșe timp de 25 de zile
NOTE: Struguri, afine, vin

Tip: Prajita


Macinatura:
Gramaj:
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 15004-PRAJITA-BOABE-250-G-4152 Ai nevoie de ajutor? 0766.310.778
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Soiul Catiope este dezvoltat de CENICAFE în Columbia, în care au încrucișat soiurile Castillo cu soiuri etiopiene adaptate în Columbia
Procesul nostru de fermentare
Macerarea carbonică, începe cu fermentarea prealabilă a cireselor de cafea, după 18 ore este inlaturata pulpa și merge  în tancuri in care se injectează CO2. Astfel creeand un mediu propice pentru dezvoltarea optima a drojdiilor și bacteriilor native.
Cafeaua este lasata în această faza pentru aproximativ 2 zile, apoi cafeaua este spălată și uscata lentă la soare.

tip: Prajita

macinatura: Boabe, French Press, Filtru, Moka Pot, Espresso, Ibric

gramaj: 250 gr, 125 gr, 1 kg

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!