Despre noi

 In lume cafeaua se cultiva in regiuni din Africa , America Latina, Asia si insule din Pacific situate in jurul ecuatorului intre Tropicul Racului si Tropicul Capricornului , de aici si numele de

Ecuator Cafe

Misiuea Noastra

“Ecuator Cafe iti promite o experienta care tranforma bautorii de cafea in iubitori de cafea”.

Atelierul nostru a fost creat in 2009 cu scopul de a indeplini aceasta misiune. Cu adevarat calatoria noastra a inceput doar din pasiunea puternica pentru cafea: un produs versatil si complex. Cu timpul aceasta pasiunea s-a impletit cu experienta noastra consolidata prin ani de prajire, calificari dobandite si nenumarate prezente constante la targuri internationale de cafea. De aceea am reusit sa prajim cafea artizanala, cu calitate constanta, proaspat prajita si atent selectionata. Acum consideram ca prin Ecuator Cafe reusim sa transformam bautorii de cafea in iubitori de cafea.

Ecuator Cafe
Ecuator Cafe

Atelierul Nostru

Ecuator Cafe se diferentiaza prin oferirea unei calitati constante, cafea artizanala, atent selectionata si proaspat prajita. Indeplinim aceasta promisiune prin parcurgerea urmatorilor pasi in atelierul nostru.

Pasul 1: Selectionam cele mai bune boabe de cafea arabica din regiuni renumite pentru calitatea deosebita. Furnizorii nostri din Hamburg si Trieste sunt principalii furnizori mondiali de “specialty coffee”.

Pasul 2: La fiecare receptie de cafea masuram densitatea si umiditatea boabelor.

Pasul 3: Cafeaua este pastrata in depozitul nostru cu umiditate, ventilatie si temperatura controlata.

Pasul 4: In momentul in care primim comanda, cafeaua intra in procesul de prajire.

Pasul 5: Diferentiem fiecare prajire cu scopul de a scoate in evidenta un profil constant bazat pe unicitatea fiecarei cafele in functiie de caracteristicile sale.

Pasul 6: Aici Ecuator Cafe reuseste sa impleteasca arta cu stiinta pentru a mentiune un control de calitate si dupa prajite. De fiecare data masuram cu un spectometru culoarea si pierderile in greutate dupa prajire. Dupa aceea cafeua trece prin procesul de cupping pentru a mentine calitatea sa artizanala.

Pasul 7: Cafeaua este ambalata si trimisa catre dumneavoastra!

Intrati cu noi in minunata lume a cafelei.

Ecuator Cafe – Cafea de calitate superioara proaspat prajita