Durata de livrare: 1
Varietate Arabica: Typica
Procesare:Spalare
Tara: Etiopia
Regiune:Oromia
Cafea boabe provenită din Ethiopia nu se compară cu celelalte alternative. În zona Guji a districtului Oromia, care se înalță de la 1900 de metri până la 2200.
După recoltare, cireșele sunt pisate la mașină și lăsate să fermenteze de la 24 până la 36 de ore. Boabele sunt apoi uscate pe pături africane de la 12 până la 20 de zile.
Recoltarea cafelei se realizează în perioada noiembrie-decembrie. Boabele de cafea sunt uscate pe pături, pentru un plus de funcționalitate.
Aroma pe care o integrează este dulce, ceea ce va surprinde cu siguranță papilele gustative. Notele sunt tropicale, fructate și echilibrate. Aromele principale sunt de ceai negru și cireșe și se îmbină armonios pentru a definitiva gusturi inedite. Diminețile agitate vor prinde, așadar, alte contururi. Totul va fi condimentat de cafeaua de specialitate, care va îndeplini chiar și cele mai complexe preferințe.
Uneori, alegerea cafelei potrivite poate deveni o adevărată provocare. Însă, alternativele de specialitate te vor ajuta să te bucuri de experiențe unice.
tip: Prajita, Verde
macinatura: French Press, Boabe, Filtru, Moka Pot, Espresso, Ibric
gramaj: 250 gr, 500gr, 1 kg, 2kg, 125 gr