Boabe de cafea – Cum se cultivă în ferme?
Familia Mierisch cultivă boabe de cafea în Nicaragua de peste 100 de ani. Ei își petrec zilele în zonele situate la înălțimile munților din Regiunile din Nicaragua: Matagalpa și Jinotega. Ca o tradiție de familie, ei au produs cafea aromată de înaltă calitate la umbra pădurii pe ambele părți ale familiei. Două povești de familie care se îmbină în cultivarea cafelei.
Pe scurt, la începutul anilor 1900 Bruno Mierisch lucra cu fiul său Wilfrido la fermele de cafea. Apoi, Wilfrido a lucrat cu băieții lui la fermele de cafea, iar astăzi, băieții lui lucrează cu fii și fiicele la fermele de cafea. Ferma Cerro Azul este localizată în Honduras, în regiunea Comayagua și prezintă 135 de hectare. Boabele de cafea sunt cultivate la 1.550 - 1.900 metri deasupra apei, ceea ce facilitează o creștere armonioasă. Sunt, de asemenea, rezistente la boli sau la alți factori exteriori.
Prin ce se caracterizează boabe de cafea cultivate în ferma Cerro Azul?
Cafeaua are o aromă de fructe sălbatice, caramel și urme de mandarină. Este o alegere care va surprinde cu siguranță papilele gustative. Prezintă varietăți de tip Red Catuai.
În ceea ce privește recoltarea, totul este realizat la mână. Oamenii lucrează într-un mod convențional și sunt atenți la fiecare detaliu. Tăiatul cafelei de specialitate a reprezentat mereu o provocare. Oamenii sunt nevoiți, de asemenea, să parcurgă distanțe mari pentru a ajunge pe plantații. Însă, personalul s-a adaptat cu ușurință diverselor sisteme de tăiere, ceea ce a permis creșterea productivității și bineînțeles asigurarea unei calități excelente.
Dacă vrei să te bucuri de arome intense, cafeaua de specialitatea este cea mai indicată. Ferma Cerro Azul îți promite boabe de cafea de calitate superioară.
Scrie un review