Tip: Prajita
Durata de livrare: 1
Country: Guatemala
Region: Atitlan
Farm: Pampojilá Farm,Alex Herrera
Altitude: 1.500-1.800 M
Aromă: Nectarine, caise, migdale prăjite, zahăr din trestie, căpșuni, lime, miere, struguri albi
Scor SCA: 88
Ferma Pampojilá, condusă de Alex Herrera în regiunea Atitlán din Guatemala, este locul unde se nasc loturile de cafea Guatemala Pampojila . Așezată pe pantele vulcanului Atitlán, la altitudini de 1.500-1.800 de metri, această zonă beneficiază de soluri vulcanice bogate și o climă perfectă pentru cultivarea boabelor de cafea de înaltă calitate. Tehnica modernă de fermentare anaerobică și uscare în „sleeping bag” sunt factori cheie în crearea unui profil aromatic complex și distinctiv, care scoate în evidență trăsăturile unice ale fiecărei recolte.
Guatemala Pampojila se remarcă printr-un profil fructat vibrant, având ca notă principală nectarina. Această aromă este îmbogățită de nuanțe de caise, migdale prăjite și zahăr din trestie, iar căpșunile și citricele precum lime-ul aduc un echilibru perfect. Un strop de miere și struguri albi adaugă un finish delicat și aromat. Cu o aciditate medie, de tip lactic, tartaric și citric, cafeaua are un corp mediu, ușor uleios, oferind o experiență bogată și echilibrată, ideală pentru iubitorii de cafea cu arome fine și complexe.
tip: Prajita
macinatura: Boabe, Cold Brew, French Press, Filtru, Moka Pot, Espresso, Ibric
gramaj: 250 gr, 500gr, 1 kg, 2kg, 125 gr