Indonesia Sulawesi Kalossi Gr.1

Ecuator Cafe
47,00 Lei
Tip:

Macinatura: Boabe


Gramaj:
2kg
In stoc
Transport de la 19.5 Lei
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 15037-VERDE-BOABE-500GR-7-5090 Ai nevoie de ajutor? 0766.310.778
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Informații despre fermă
Țară: Indonezia
Regiune: Kalossi, Enrekang, Sulawesi
Altitudine: 1.000- 1.200 metri deasupra mării
 
 
Cafeaua de specialitate – Povești din ferme
 
 
Cafeaua cultivată în regiunile Kalosii, Enrekang și Sulawesi din Indonezia are un fost gust aparte. Totuși, de când independența, stabilitatea politică și economică au fost deranjate de către diferite grupuri etnice, lucrurile au devenit nesigure. Regiunea Timor de est se numără printre exemplele care au fost puternic afectate. Grupurile etnice și-au dorit cu orice preț autonomia. Tocmai de aceea, viitorul economiei indoneziene de cafea a devenit incert. Cele mai importante zone în care se produce cafeaua se regăsesc pe insulele Java, Sumatra, Sulawesi (fosta Celebes) și Timor.
Cultivarea cafelei în Indonezia are o istorie de peste 300 de ani, care este strâns legată de legea colonială olandeză. 90% din zona cultivată este împărțită în multe ferme mici. 150 de plantații ocupă aproximativ 40.000 de hectare, în special în Java. 11 milioane de oameni, 2 milioane de familii din populație este dependentă de cafea pentru a trăi.
 Ce gust are cafeaua provenită din regiunile indoneziene?
Speciile botanice de cafele care sunt cultivate în Indonezia sunt : 90% Robusta și 10% Arabica. O varietate foarte specifică este Arabica Catimor. Boabele sunt cultivate la o altitudine de 1.000- 1.200 metri deasupra mării, ceea ce îi conferă un gust aparte rezultatului final. Recoltarea se realizează manual. În ceea ce privește procesul de uscare, boabele sunt lăsate la soare, pentru a nu-și pierde proprietățile și aroma inconfundabilă.
Asemenea variante au un corp fin, cu o aciditate redusă și integrează note fructate.
Varietate:Arabica, Catimur
Fiecare ceașcă de cafea va deveni o experiență complexă, plină de arome și texturi inedite. Te vei bucura, de asemenea de o energie debordantă pe tot parcursul zilei. 
Nimic nu se compară cu eficiența variantelor profesionale, cultivate atent de mâini iscusite pe plantații bogate. Dacă mizezi pe nonconformism, calitate și siguranță nu ezita să alegi cafeaua de specialitate produsă în Indonezia!
 

tip: Prajita, Verde

macinatura: Boabe, French Press, Filtru, Moka Pot, Espresso, Ibric

gramaj: 250 gr, 500gr, 1 kg, 125 gr, 2kg

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!