Termeni si conditii

1. Site-ul de comert electronic www.ecuatorcafe.ro este proprietate a S.C. OLARESCU SI MITRAN S.R.L. Accesarea si utilizarea acestui site trebuie sa respecte conditiile si termenii descrisi mai jos. Accesand si afisand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu urmatorele prevederi. In acest sens recomandam citirea cu atentie a acestor Termeni si Conditii.

2. S.C. OLARESCU SI MITRAN S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica si a adauga noi prevederi fara o notificare in prealabil.

3. Informatiile prezentate pe acest site nu au valoare de oferta angajanta pana in momentul in care dumneavoastra nu ati lansat o comanda ferma.

4. Site-ul www.ecuatorcafe.ro prin intregul sau continut: imagini, texte, logouri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, apartine S.C.OLARESCU SI MITRAN S.R.L si include informatie protejata de legea copyright-ului. Referintele la materiale, echipamente si informatie privata apartinand altor companii, pot fi utilizate doar cu aprobarea expresa a tuturor partilor implicate.

5. S.C. OLARESCU SI MITRAN S.R.L administreaza acest site cu rol principal in comert electronic, dar si de a informa, de a fi in contact cu dumneavoastra. Puteti descarca informatii de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial si numai pentru a le utiliza in interesul dumneavoastra personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, publicarea, raportarea sau utilizarea in orice mod a acestor informatii in scopuri publice sau comerciale, fara acordul scris al S.C. OLARESCU SI MITRAN S.R.L sunt strict interzise.

6. Informatia inclusa in acest site poate contine inadvertente tehnice sau erori de scriere. S.C. OLARESCU SI MITRAN S.R.L asigura ca in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date se vor lua toate masurile necesare pentru a va informa si in cazul in care doriti aveti posibilitatea de a anula comanda.

Conditii legate de comercializarea produselor

Comandarea de produse prin intermediul acestui site echivaleaza cu acceptarea de catre dumneavoastra („Cumparatorul”) a prezentelor Conditii.

1. Pretul
In pretul produselor nu intra costurile expeditiei si tariful perceput de casa de expeditie pentru plata ramburs. Prin alegerea acestor metode de livrare si plata va obligati ca, odata cu plata pretului produselor sau cel tarziu la momentul livrarii produselor, sa achitati si aceste costuri. Neindeplinirea acestei obligatii de catre Cumparator da dreptul S.C. OLARESCU SI MITRAN S.R.L sa anuleze comanda dumneavoastra, fara nicio notificare.

2. Vanzarea produselor
In cazul in care ati ales modalitatatea de plata la livrare, contractul de vanzare-cumparare intre Cumparator si S.C. OLARESCU SI MITRAN S.R.L se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.

3. Termene de livrare
In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online www.ecuatorcafe.ro se incadreaza intre 24 si 72 ore din momentul confirmarii comenzii.

4. Taxe transport si ramburs
Cumparatorul va suporta cheltuielile pentru transport. Acestea se pot se factura separat de catre casa de expeditie sau pot fi incluse in factura pentru produsul comandat.