A New Path
The Nomad
The Coffee Searcher
– usor de utilizat si intretinut – se prepara mai multe cafele deodata
– greu de facut o singura cafea – reglaj dificil a temperaturii apei – jetul de apa calda tinde sa curga in centrul cafelei rasnite(in centru avem o extractie mai mare decat in margini) – placa de incalzire a vasului duce la deteriorarea aromei (este indicat folosirea vaselor tip termos) – curgerea mai inceata a cafelei preparate duce la un gust amarui neplacut(extractie prea mare)
— se poate prepara o singura cafea-tare – usor de folosit si intretinut – pret redus
– sedimente in fundul aparatului (cafeaua are insa mult corp) – daca nu se incalzeste inainte cana infuzia se raceste prea repede – procentul de cofeina este mai mare datorita duratei mailungi necesare infuzarii
– constructie frumoasa
– nu e usor de preparat o cafea buna (greu de controlat transferul de caldura ) – temperatura mare a aburului tinde sa arda uleiurile din cafea denaturand aroma
– cea mai frumoasa metoda de preparare – cafeaua este lipsita de parti solide (zat)
– greu de curatat si usor de spart – necesita exercitiu si indemanare – scumpre infuzarii
Compara produse
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
A fost sters din favorite!