In lume cafeaua se cultiva in regiuni din Africa , America Latina, Asia
si insule din Pacific situate in jurul ecuatorului intre Tropicul Racului si Tropicul Capricornului ,
de aici si numele nostru.
MICRO
Roastery
City, City+
Light medium roast
82+ SCA
Cafea Arabica
13 ANI
de pasiune pentru cafea
Atelierul nostru a fost creat in 2009 cu scopul de a indeplini
aceasta misiune, incepand de a ne transforma in primul rand pe noi.
Cu timpul pasiunea s-a impletit cu experienta noastra
consolidata prin ani de prajire, calificari dobandite si
nenumarate prezente constante la targuri internationale de cafea .
Asa am reusit sa prajim cafea artizanala, cu calitate constanta,
proaspat prajita si atent selectionata.
Cafeaua prăjită pregătită de echipa Ecuator Cafe combină gusturi inedite, selecționate atent din diverse colțuri ale lumii. Ne place diversitatea și ne dorim să transformăm cafeaua într-o experiență complexă prin procesul nostru de prăjire si experienta pe care v-o oferim. Secretul nostru este mixul ingenios de ingrediente și etape pe care le urmăm cu strictețe.
ALEGEREA CAFELEI
Alegem cu grijă aromele de cafea. Brazilia, India, Etiopia, Guatemala, Kenya, Mexic, Columbia, Costa Rica sunt doar câteva dintre zonele recunoscute pentru producerea profesională a cafelei. Utilizăm doar cafea arabica care prezintă punctaje de peste 82 SCA. Notele delicate și nuanțele parfumate specifice fiecărui loc vor fi redate cu succes prin procesul nostru de prăjire.
Stim cât de importantă este definitivarea unei experiențe complexe când vine vorba de savurarea unei căni de cafea de specialitate. Astfel, ofertele noastre oferă