Această cafea are un corp bogat, cu o aciditate rotundă și o dulceață ridicată. Arome de fructe uscate cacao si migdale.
Tip: Prajita
Durata de livrare: 1
Country: El Salvador
Region: Los Naranjos Valley, Sonsonate
Farm: Finca El Majahual
Altitude: 1.450–1.700 masl.
Producer: Roberto H. Murray Meza and Patrick Murray
Finca El Majahual, inițial numită Los Naranjos, a fost înființată în 1936 în Valea Los Naranjos, situată în Sonsonate, El Salvador, unde vremea moderată și altitudinea ideală se combină pentru a oferi condiții ideale de cultivare a cafelei. Don Rafael Meza-Ayau Sr., care deținea și opera ferma, a transformat-o într-un exportator de succes de boabe către piața europeană. Timp de mai multe decenii, cafelele de la Majahual au fost renumite pentru calitatea lor excelentă în degustare, corp și arome. Ferma este gestionată în ultimii ani de Patrick Murray și sora sa Christina, care urmează viziunea și pașii tatălui lor, cultivând cireșe de cafea de înaltă calitate și îngrijind comunitatea lor. Cele mai multe dintre cafelele fermei sunt de varietatea Bourbon, precum aceasta, și toate sunt crescute sub umbra arborilor. Acest lot în particular este o reprezentare excelentă a cafelelor fantastice pe care familia Murray-Mezza le-a produs în ultimele decenii: este plin de arome delicate de cacao și migdale, cu un corp bogat și o aciditate delicată, asemănătoare cu cea a măceșelor.
tip: Prajita
macinatura: Boabe, French Press, Filtru, Moka Pot, Espresso, Ibric
gramaj: 250 gr, 1 kg